Sikrer IT-løsninger til erhvervslivet i Trekantområdet

De rette IT-løsninger gør en forskel for erhvervslivet. IT har alle dage været vigtigt for forretningerne, men synes nu at være blevet endnu vigtigere, da krav om sikkerhed, fleksibilitet og ydeevne er stødt voksende.

For virksomheder i Trekantområdet er HOUSE4IT et oplagt valg som IT firma i Kolding, da de rækker ud over en god geografisk bredde og leverer gode løsninger til konkurrencestærke priser.

Men hvad skal virksomheder stile efter, når de vælger IT-firma? Svaret i den koldingensiske virksomhed er sikkerhed, stabilitet og skalerbarhed.

Den personlige løsning er den eneste rigtige

Når din virksomhed i dag skal investere i ny IT – hardware som software – er det væsentligt, at løsningen er skræddersyet den enkelte virksomheds behov. Det skyldes, at der kan være stor forskel på, hvilke rutiner, der dikterer det IT-mæssige behov.

For mange er der dog et fælles udgangspunkt i, at man anveder Microsofts Office 365 løsning, da den tilbyder de velkendte produktionsværktøjer som Word, Excel og PowerPoint, men også har god e-mailklient og mulighed for at opsætte fællesdrev på SharePoint. Desuden er det muligt at tilgå alle værktøjerne og filer på SharePoint vi browseren eller applikationer. Det er ideelt for den ansatte, der med en internetforbindelse kan have sit skrivebord med alle steder. I toget, på hjemmekontoret, på arbejdspladsen osv.

Det er dog vigtigt, at alle værktøjer og data er pakket ind i en sikkerhedspakke, som forhindrer virus, datatab eller nedbrud. For at imødekomme dette, skal IT-leverandøren naturligvis til leverer sikkerhedsforanstaltninger som antivirus samt beskyttelse med phishing, malware m.m., der ellers let kan lande i indbakken eller downloades. Backup og restore skal naturligvis også være inklusiv, så en genudrulning hurtigt kan genskabe det ramte IT-miljø.

Alle disse ting – som gode serverløsninger – er mulige at få hos HOUSE4IT, som også kan klare supporten, når løsningerne først er installeret. Dermed er din virksomhed godt beskyttet og har tilkaldeassistance ved tekniske udfordringer.