Se fordelene ved at bo i Kolding

Der er mange fordele ved at bo i Kolding by. Kolding er beliggende centralt i forhold til jobmuligheder, da man nemt kan komme ud på motorvejen, og så er byen centralt placeret i forhold til f.eks. pendling til og fra Aarhus, Odense og Esbjerg, som er de større byer, der ligger tættest på. Hvis du ikke har ønsker at bo i en helt stor by, men samtidigt vil have noget byliv, så er Kolding oplagt for dig.

Centrale pendlingsmuligheder

I midten af Kolding finder du Kolding Station, som sørger for direkte tog linjer til f.eks. Aarhus, Odense og København via Fredericia Station, som er en stor central station i Syd- og Sønderjylland. Hvis man ønsker at bo tæt ved grænsen for bl.a. at kunne hente billig sodavand og slik, så er Kolding også en oplagt mulighed, da der er ca. en times kørsel til Flensborg. Ca. samme køretid har du til Odense i bil, og til Aarhus tager det blot 7 min. længere. De store byer er derfor indenfor rækkevidde, og samtidigt kan du bo i en by, hvor der er noget billigere at bo. Kolding er et godt sted at bo, hvis jeres arbejdsliv medfører, at I arbejder i forskellige byer. Det kan f.eks. være, at du har fået job i Haderslev, og din mand/ kone har fået job i Fredericia. Kolding vil da være det oplagte sted for jer at bo, fordi i placerer jer i køreafstand fra begge jeres jobs, uden at køreafstanden bliver for stor.

Gode lejeboliger i Kolding

Der findes mange gode lejeboliger i Kolding. Søger man en billig lejebolig, som er til at komme til på en SU, så er Kolding oplagt. Man kan f.eks. komme afsted med at finde en lejlighed på 37-40 m2 til omkring 3000 kr. Find din Lejebolig Kolding allerede i dag. Du kan også finde lejligheder, der passer til familier, hvis du f.eks. har fået job i Kolding.

Gode muligheder for at opleve natur i og omkring Kolding

I og omkring Kolding er der mange muligheder for at gå flotte ture. I selve Kolding finder I en række Kløverstier, som har forskellige distancer, og som fører jer igennem flotte dele af Kolding bl.a. med flot udsigt. Inde i Kolding kan I også nyde en tur rundt om Slotssøen, og hvis I kører lidt for det, kan I tage en tur til Middelfart, hvor der er en flot dyrehave med bl.a. dådyr og flotte omgivelser bestående af både skovområder, store lyse vidder og fjordudsigt. Kører man en tur nedad til Haderslev, findes der også en dyrehave. Denne Dyrehave er beliggende naturskønt med flotte stier og udsigt til Haderslev Dam.