Ny trend i Kolding: plantevægge i hjemmene

plantevæg i hjemmet

Har du hørt om den ny trend i Kolding, hvor de laver plantevægge i hjemmene? Hvis du synes det lyder interessant, så se med her, hvor du får noget viden om væggene, hvilke planter man kan bruge, hvorfor det er smart, og hvordan du griber det an, hvis du gerne vil lave en plantevæg i dit hjem.

Plantevægge i hjemmene

Den nye trend i Kolding går ud på, at der laves hele vægge af kunstige blomster, som ser naturtro ud. Det giver en helt særlig stemning i hjemmet af natur, og kan sagtens give en følelse af at være i et med naturen, selvom man er indenfor. Plantevæggene består af de kunstige blomster, hvilket gør det nemmere, så væggen ikke hele tiden skal vandes. Hvis man laver en plantevæg af almindelige blomster, vil væggen også hurtigt kunne få nogle plamager af kedelige blomster, hvis man ikke altid vander dem korrekt og holder styr på dem hele tiden. Kunstige blomster har derfor den helt særlige fordel, at den altid står skarpt.

Hvordan griber du det an, når du skal have en plantevæg i hjemmet?

Først bør du overveje, om din plantevæg skal fylde en hel væg, eller bare en del af den. Det er op til dig selv, og du kan selv indtænke det design, som du synes bedst om. Når du har besluttet dig, skal du ud og købe en eller flere vertikale plantevægge, hvor du placerer de kunstige blomster i. De findes i forskellige størrelser og farver og fra forskellige udbydere, så det er bare op til dig at vælge. Ved at vælge den løsning, får du en helt tætpakket plantevæg. Du kan også vælge at købe et stort metal gitter, hvor du kan hænge plantekasser og hængende plantekrukker osv. op. Der får du ikke den tætpakkede udgave af en plantevæg, men du får alligevel skabt et miljø, som emmer af naturen. Den her løsning kan også være god for dig, hvis budget ikke rækker til en hel væg fyldt med kunstige planter.

Giv trenden videre til resten af Danmark

Det gode ved at gå med på en trend, er at trenden ofte spreder sig. Hvis du vælger at lave en plantevæg hjemme ved dig, vil du højst sandsynligt opleve gæster, som siger wow. Plantevægge skaber nemlig en wow faktor, som helt sikkert vil sprede sig til resten af Danmark, des flere der hopper med på bølgen.