1. Bliv klar til grillsæsonen med et lækkert grillbestik

Sommeren i Danmark er ikke så lang, som man måske godt kunne ønske sig, men til gengæld byder den på fantastiske danske jordbær, dejlig grillmad samt kolde drikke og afslapning på terrassen oftest i godt selskab. Det bliver ikke meget bedre. Det er dansk hygge, når det er allerbedst, specielt når vi husker at glemme alt om mobiltelefoner og sociale medier.

  1. Sommertid er grilltid

I de senere år er vi blevet meget mere bevidste om, at grillmad er mere end bare en pølse, lidt halvslatten salat og kartoffelsalat som tilbehør klasket på en paptallerken. Vi har fået øjnene op for, hvor utrolig mange muligheder, der er med en grill, og vi bruger mange penge både på grill, grilludstyr samt mad og drikke. Derfor giver det god mening også at have fokus på, at grillbestikket ligeledes skal være af god kvalitet. En sæt af gode steakknive er et must for enhver grillentusiast.

  1. Pas godt på dine knive – vedligehold dem ordentligt

En kvalitetssteakkniv kan holde i næsten det uendelige, hvis ellers bare man passer godt på den. Det vil sige, at man bruger den til det formål, den er skabt til, og at man følger producentens specifikke anbefalinger. Sidstnævnte gælder specielt, hvorvidt kniven kan tåle at komme i opvaskemaskine eller ej. Skæret på en steakkniv er typisk mere holdbart end skæret på andre almindelige takkede køkkenknive. Så når man køber et grillbestik, kan man godt regne med, at man et godt og brugbart bestik i rigtig mange år fremover. Steakknive og andre takkede knive skal ikke som sådan vedligeholdes, det skal man dog huske at glatte knive skal. Her kan det varmt anbefales at købe en slibesten eller et strygestål, så man kan slibe skæret, når der er behov for det. En sløv kniv kan man ikke bruge til ret meget.