Øg arbejdsproduktiviteten

I gamle dage var der ofte mere pisk end gulerod, når det handlede om, at ansatte skulle blive mere produktiv. Her var formlen, at vi alle sammen bare skal løbe hurtigere, og så ville vi automatisk blive mere effektive.

I dag ved vi, at der er en bedre metode. Hvis den implementeres ordentligt i virksomheder, vil det betyde, at I vil kunne nå mere på kortere tid, så det er en win-win for alle involverede parter.

Motion i arbejdstiden

De fleste har hørt om firma-fitnessabonnementer, hvor du giver dine ansatte et abonnement til det lokale fitnesscenter. Normalt laver man det på en måde, hvor de ansatte skal møde om x antal gange om ugen, for at virksomheden betaler for det. Det er helt klart en god løsning, hvor motivationen er hos den ansatte.

Men faktisk er det dumt, at vi bevæger os så lidt på arbejdet, som vi gør. De officielle råd er, at du min. skal gå 10.000 skridt om dagen, og du skal have 30 min. mellem til høj aktivitet om dagen. Herunder få pulsen op 2-3 gange om ugen i min. 20 min. For at nå disse mål har vi brug for motion i arbejdstiden.

Der er mange måder at gøre det på. Vi kender alle sammen til hæve-sænkeborde, som er en rigtig god løsning til at få stået mere op. Men I kan også tilknytte et løbebånd til bordet, så man kan gå sine skrift, mens man er på job.

Lav fitnesskonkurrencer

Mange er motiveret til at bevæge sig mere, når de er i skarp konkurrence med andre om at bevæge sig. Derfor kan I indføre firmakonkurrencer, hvor I dyster om at bevæge jer mest.

På den måde handler det hele ikke kun om jeres omsætning, men I vil opleve, at jeres omsætning vil stige, hvis hele arbejdspladsen begynder at bevæge sig mere.