Lastvognsservice findes også i Kolding

Kolding er ikke kun kendt for tøjbutikker og hyggelige cafeer, men har et stort og seriøst erhvervsliv inden for alle fag.

Også indenfor lastvogncentre er Kolding med helt fremme. Faktisk finder man KLC – altså Kolding lastvognscenter – som i mere end 30 år har ydet salg og service til alle typer af lastvogne.

I dag er virksomheden lidt af en totalleverandør som kan tilbyde transportbranchen en særlig stor del af materiel og serviceydelser.

Med mere end 30 års erfaring er det ikke overraskende, at virksomheden leverer stærk kvalitet og løsninger, som passer de enkelte kunder – hvad enten det er trailere, hejs, kraner eller andet.

Transportbranchen har behov for hurtige og professionelle løsninger

Over hele det danske vejnet ser man hver dag i lastbiler i færd med at færdiggøre deres ruter, hvor de leverer produkter og varer til alle slags erhverv på tværs af landet.

Distributionen er en essentiel brik af at få hele erhvervslivet til at hænge sammen, hvorfor lastbilerne skal være køreklare og kunne leve op til de behov der stilles.

Hos KLC i Kolding får du glæde af stærke løsninger med afsæt i nutidens bedste metoder. Det giver et stærkt og effektivt produkt, som kan hvad det skal og ikke svigter.

Tag for eksempel wirehejs-systemet til motorvognen. Dette system gør det lettere, når man skal flytte eller placere en container tæt op ad andre områder. Hvis der for eksempel er andre køretøjer parkeret eller hvis man læsser af omkring en byggeplads, er det vigtigt at kunne komme til.

Læs mere om wirehejs her.

Tilpasset kundernes behov

En af de ting som de særligt har formået at gøre sig gode til hos KLC, er at imødekomme kundernes specifikke ønsker. Forståelsen for hvordan kundens hverdag hænger sammen, og hvilket behov de har som skal opfyldes, er unægteligt en vigtig del af den succes KLC nyder godt af i dag.

Dertil må man endelig ikke overse, at succesen også bygger på at alle løsninger leveres i en fortrinlig kvalitet. Eksempelvis er personalet ikke bare fagligt dygtige, men i stand til at guide til det helt rigtige køb og reservedele til meget specifikke arbejdsopgaver.

Det giver kunden en totalløsning, hvor både produkt, funktion og kvalitet hænger sammen.