Kolding-virksomhed gør kranen sikker

Vidste du, at en kran kræver løbende vedligeholdelse og eftersyn, for at garantere man kan arbejde sikkert med og omkring den.

En kran opererer med mange tons og har i sin egen komplicerede mekanik mange elementer, som skal kontrolleres løbende for at sikkerheden er i top.

Derfor er professionel kranservice en streng nødvendighed for at leve op til moderne sikkerhedskrav.

Derfor er kranservice af stor betydning

Fordi kranen hver dag løfter mange tons og arbejder i barske miljøer, skal den gennemtestes. Fejl på mekanik og hydraulik kan i værste tilfælde betyde grove arbejdsskader eller det der er værre. Det værste man kan komme ud for på en arbejdsplads, er vis der sker ulykker, som involverer mennesker.

Derfor er der krav til l sammenløftning, vægtfordeling og informationsangivelser, der skal være i orden, for at kranen fortsat kan bruges.

Din lokale ekspert

Hvis din arbejdsplads søger en pålidelig partner i Kolding, som – bogstaveligt talt – kan løfte jeres behov for service på krantyper som svingkraner, portalkraner, mobile kraner etc., så er Truckcenter Kolding stedet.

Her er det certificerede fagfolk, som arbejder på din kran og kender til alle de regler og krav, som eksisterer i øjeblikket.

Tilgangen til service og eftersyn er meget grundig og analytisk, hvilket sikrer en totalservice, som belyser de enkelte komponenters tilstand.

Det betyder måske at nogle skal skiftes, mens andre er i fin stand. Uanset hvad, så kan du forvente en komplet oversigt og rapport, som giver indsigt i kranens stand – naturligvis særligt set i forhold til gældende sikkerhedsstandarder.

Få en serviceaftale

Fordi en kran, der bliver brugt ofte, kræver regelmæssig vedligeholdelse, kan du med fordel indgå i en serviceaftale med dit kranservicecenter.

De løbende tilsyn er din garanti for at sikkerheden altid lever op til seneste standarder, men der er også en anden sikkerhed i serviceaftalen.

Den regelmæssige kontrol sikrer nemlig også, at I opdager fejl, defekter og slitage, som kunne have forårsaget et længere driftstop eller givet udslag i form af dårligere sikkerhed.

Serviceaftalen er med andre ord stærkt medvirkende til kontinuerlig drift med pålideligt og sikkert kran- og løfteudstyr, der er parat til at løse virksomhedens daglige opgaver.