Knagerække til entre

A coat and a hay cap hanging on the wall. Espadrilles underneath. Colorful rug.

Entreen er det første man ser, når man træder ind i dit hjem. Entreen byder velkommen til resten af boligen og giver et første indtryk. Sammen med farver på væggenen, måske et tæppe på gulvet og nips til at skabe hygge i entreen, så har du brug for en knagerække til overtøjet.

Men entreen kan også være et vanskeligt rum at indrette. Det er måske et ret lille rum som passer til en lille famiie. Men hvad gør du de dage, der kommer mange?

Måske har du inviteret gæster som kommer i festtøjet og gerne vil hænge jakken op, før de sætter sig til bordet. Måske har børnene venner med hjem og der skal være god plads til alles overtøj. Eller måske er det dig selv, der har haft en lang dag og bare trænger til at komme hjem, smide overtøjet i en fart og slappe af.

Kun en knagerække?

Måske har du kun behov for en knagerække til jakker og andet overtøj. Eller måske har du også behov for en knagerække med hattehylde og skohylde? Så er der virkelig plads til alles huer, halstørklæder og fodtøj og du har ryddet op i entreen nærmest uanset hvor mange gæster du får eller hvad de har på. Det er nemt og overskueligt at samle overtøj og fodtøj et sted.

Materialer og størrelser

De fleste knagerækker, hattehylder og skohylder er lavet i træ, som giver et blødt indtryk i indretningen. Nogen har detaljer af metal og andre igen er lavet af sukkerrør. Hvad passer ind i dit hjem? Skal skohylden stå på gulvet eller skal den sættes fast på væggen? Du har begge muligheder.

Tænk også over størrelsen. Skal du have en enkelt knagerække? Eller to i forlængelse af hinanden? Du kan naturligvis kombinere farver, størrelse og materialer, så alt passer lige netop til dig og dine behov. Mulighederne er nærmest uendelige.