Her hjælper eksperten dig med erhvervsmaskiner

Når erhvervslivet investerer i nye maskiner som minigravere og minlæssere m.m., er der ofte tale om ganske betragtelige investeringsbeløb. Maskinerne skal have den rette styrke og ydeevne, ligesom prisen helst skal være den rigtige. Derfor er det essentielt at få god vejledning og ende med den rette maskine.

Netop rådgivningen er helt i top, når du handler med Koldings Sylvester A/S, der sælger kompakte entreprenørmaskiner med kvalitetsstemplet udstyr. Her er der mere end 15 års erfaring at trække på – og det er et stort plus for de virksomheder, der søger seneste nye produktviden.

Solide Volvo maskiner

Når du handler med Sylvester A/S, får du rådgivning inden for deres sortiment, hvor de fokuserer meget på salg af Volvo maskiner. Volvo er en pålidelig udbyder, som laver kvalitetsmaskiner, der kan klare det, de lover. Desuden er Volvo en producent, der har godt fat på de nyeste teknikker – som f.eks. overgange til mere miljøvenlige motorer og grøn politik.

De fabriksnye maskiner er bygget i flere forskellige modeller, og derfor er det naturligvis vigtigt, at man finder en maskine, der matcher virksomhedens specifikke behov.

En minilæsser til salg findes f.eks. i både mindre L30GS udgaver og op til L50HS udgaven, hvormed man altså går fra 75 til 118 hk. Der er ligeledes stor forskel på maskinernes egnethed til f.eks. allround arbejde på den kompakte byggeplads til større krav på store konstruktionspladser.

Et andet aspekt – som altså ikke går udelukkende på de tekniske specifikationer – er spørgsmålet om ergonomi. Nogle førerhuse er mere egnet til brug over længere perioder end andre. Dertil kan der være forskel på, om en kabine er udstyret med eller uden et varmeanlæg med A/C, varme på sidespejle og andre praktiske detaljer.

Det er derfor altid værd at tage ekspertens ord med ind i sine overvejelser, når den nye maskine skal indkøbes. Desuden er det vigtigt at tænke over, om man tilbydes gode finansierings- og leasingaftaler samt om der er mulighed for landsdækkende service – og det er der naturligvis hos Sylvester A/S.