Her finder du møbler til kontorindretning i Kolding

Kontorindretning bliver vigtigere og vigtigere i takt med, at vi sidder mere ned foran computeren. Dertil har møblerne og tilbehør også typisk det formål, at de skal være med til at skabe de optimale rammer for de moderne storrumskontorer. Her arbejder mange mennesker i det samme miljø, hvilket kan være skønt, men også give udfordringer.

I Kolding har vi forretningen Møbler Til Kontor, som kan besøges på https://moeblertilkontor.dk/ – hvor du kan se udvalget og læse mere om virksomheden.

Som lokal Kolding-virksomhed, er Møbler Til Kontor naturligvis et oplagt sted at starte, hvis du har brug for en professionel partner, der kan levere kontormøbler til dit firma. Samtidig er det meget væsentligt, at du kan trække på mange års erfaring. For selvom det kan virke fristende at blot indkøbe sine møbler ud fra f.eks. et rent visuelt princip, så er det vigtigt, at de rent ergonomisk og funktionsmæssigt også fungerer.

Hvorfor er ergonomi vigtig?

Ergonomi er vigtig, fordi vi befinder os op til 8 timer om dagen foran vores computere. Vi bruger meget tid stillesiddende – i hvert fald hvis vi ikke har andre muligheder. Netop mulighederne for at indarbejde mere bevægelse og mindre stilstand i arbejdsdagen kan gøre en kæmpe forskel.

Når vi sidder stille, blokerer vi for meget af det blodomløb, der skal finde sted. Vi sidder tilmed også og bukker ryggen i en uhensigtsmæssig siddestilling, hvor luften ikke strømmer optimalt igennem kroppen. Dertil får vi slet ikke aktiveret vores muskler.

Hvad betyder det så? For den enkelte ansatte kan det betyde, man ikke får forbrændt så meget i løbet ad dagen, og på sigt kan inaktivitet føre til livsstilssygdomme. Faktisk kan det være truende for helbredet med meget stillesiddende arbejde!

For arbejdsgiveren kan det betyde, at medarbejderne ikke performer ordentligt på arbejdspladsen. Inaktivitet og manglende stimulering kan nemlig give trætte kroppe og hoveder, som derved ikke arbejder effektivt. Hermed bliver det stillesiddende arbejde oversat til dårligere produktivitet og dermed mindre indtjening til virksomheden.

De rette ergonomiske møbler og inventarløsninger er derfor med til at sikre en win-win situation for både arbejdstager og arbejdsgiver. Med udsigt til bedre produktivitet og livskvalitet er der i hvert fald alle gode grunde til at tage arbejdsmiljøet seriøst.