Har din virksomhed travlt? Vælg outsourcing af dit varelager

Har du og resten af din virksomhed en meget travl hverdag, og kniber det med at få tingene til at køre, som de skal? Har virksomheden eksempelvis et stort varelager, som kræver alt for meget af den tid, der er til rådighed? Så er der hjælp at hente, så dig og dine kollegaer ikke skal løbe alt for stærkt hver eneste dag, i møder på arbejde.

Benyt dig af et lagerhotel

Bruger I meget tid på lagerstyring, pluk og pak af varer og at sende pakker afsted til jeres kunder, så fortvivl ej. Med et lagerhotel kan I få hjælp til alt dette og meget mere. Et lagerhotel med pluk og pak kan hjælpe dig og din virksomhed med at opbevare dit varelager. Mange lagerhoteller kan integrere med webshops, så du slipper for opgaver såsom pluk og pak, lagerstyring, afsendelse og modtagelse af varer og meget mere. Det kan være en kæmpe hjælp, hvis I har meget travlt i virksomheden. Derudover kan det også være en fordel, hvis virksomheden mangler lagerplads og har flere varer, end der fysisk er plads til.

Benytter din virksomhed sig af et lagerhotel, kan dette give mere overskud i hverdagen, så der er bedre tid til at koncentrere sig om andre vigtige opgaver, og så du bedre kan fokusere på at tilfredsstille dine kunder.

Vær strategisk når du vælger beliggenhed

Når du vælger, hvilket lagerhotel du skal outsource dit lager til, er det ikke nødvendigvis den bedste løsning at vælge det lagerhotel, der ligger tættest på. Det kan være en fordel at vælge et lagerhotel, der ligger nær størstedelen af dine kunder. Befinder mange af dine kunder sig nær Københavnsområdet, kan det altså være smart at vælge lagerhotel hovedstaden, så dine kunder hurtigt kan modtage sine pakker, der bliver sendt fra lagerhotellet.