Find dit nye hjem i Kolding – en attraktiv by med mange muligheder

Kolding er Danmarks 7. største by. Med sin placering i Trekantområdet, gode uddannelses- og jobmuligheder, kultur og natur er byen at attraktivt sted at bo. Området er et af de mest naturskønne i Danmark med en lang kyststrækning, fjorde, åer og skove. Med bopæl i Kolding får du derfor alt det gode tæt på, og det er til en overkommelig husleje.

Central placering

På grund af Koldings centrale placering er det nemt at pendle til og fra byen. Der er kun 98 km til Aarhus, 69 km til Odense og 71 km til Esbjerg. Om du skal den ene eller den anden vej, kan det nemt lade sig gøre med tog eller i bil. I selve Trekantområdet ligger byerne også meget tæt, så lige meget hvad, er det sagtens lade sig gøre at bo i Kolding og arbejde i en anden.

Husleje, der er til at betale

Hvis du gerne vil bo i en større by uden at betale en høj husleje, er Kolding et godt valg. I byen finder du ungdomsboliger fra 72 kr. per m2 og lejelejligheder med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på 84 kr. Du kan derfor sagtens finde en bolig, der er til at betale. SU’en rækker længere end i byer som Aarhus eller Odense, så der er plads til flere fornøjelser. Er du interesseret, kan du se flere boliger i Kolding her.

Gode uddannelses- og jobmuligheder

Kolding har mange gode uddannelsesmuligheder, som gør byen til et spændende sted for unge mennesker. Du finder uddannelser inden for design, kommunikation & it, velfærd, teknologi og industri, business samt innovation og iværksætteri. I Trekantområdet, hvor Kolding ligger, er der i alt 65 videregående uddannelser med mere end 9.000 studerende.

I Trekantområdet er der mere end 22.300 virksomheder. De seneste år er området blevet hjemsted for særligt mange virksomheder med fokus på teknologi og salg af serviceydelser. Det betyder, at jobmarkedet er meget alsidigt, hvilket giver dig gode muligheder for at finde et, der matcher dig og dine kompetencer.

Leder du efter dit nye hjem, så læs mere her.

Kultur for både børn og voksne

Trekantområdet gemmer på mange historiske oplevelser. Hele to steder er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Det drejer sig om Jelling Monumenterne og byen Christiansfeld. Du kan opleve kulturarven på flere forskellige måder. Med en tur på museet Kongerens Jelling bliver du for eksempel taget gennem Danmarkshistorien på en helt speciel måde.

Har du børn, er Bibliotekerne helt klart et besøg værd. De tilbyder et hav af oplevelser for børn og deres familier. Hele året kan du opleve litteratur, musik, teater og workshops, der begejstrer og inspirer.