Få ordnet huset i sommerferien

Nu når sommeren er over os, og langt de fleste har nogle ugers sommerferie, er det tid til afslapning men også tid til at nå alt det, som man ikke når i hverdagene i løbet af året. Det er nemlig også en del af at få slappet ordentligt af, at man får gjort de ting, man går og udsætter i løbet af året. Et hus er i det danske klima, skal nemlig kunne klare meget skiftende vind og vejr, derfor bliver husets ydre ofte hurtigt slidt. Så når du nu endelig har tid til det, kan det være en god ide, at sætte nogle dage af din ferie af til at give hele din bolig en ordentlig tur både udvendigt og indvendigt. 

Udendørs projekter i det gode vejr 

Når nu det er sommer, og du har tid, kan du lige så godt udnytte det gode vejr og gå udenfor for at ordne huset. Her kan der være rigtig meget at tage fat på. Det kan være ting som at få ordnet haven ved at klippe hækkene, ordne bedene, fjerne ukrudt, plante blomster. Har du et hus, der er malet udvendigt, kan det efter en lang og kold vinter, være nødvendigt med en genopfriskning, og her er det jo vigtigt, at der er tørvejr flere dage i træk så malingen kan tørre. Det kan også være at tagrenderne skal renses for blade og skidt, eller at tagstenene eller terrasse fliserne skal renses for alger og skidt. Dette kan dog være nødvendigt at få gjort professionelt, hvis det skal gøres ordentligt og miljø hensigtsmæssigt. Hos Nano stone kan du professionelt få renset både tag, tagrender, facader, fliser mm. Det at få renset taget, kan desuden forlænge levetiden på det, hvilket bare er endnu et plus. Så hvis du hellere vil svinge benene op her til sommer, kan du få professionelle til at hjælpe med disse praktiske opgaver.

Brug sommer regnvejrsdagen på indendørs rengøring 

Naturligvis gør man rent regelmæssigt i løbet af et år, men det kan være nødvendigt med en rengøring, hvor du kommer helt i bund en gang imellem. Er der en god dansk regnfuld sommerdag, kan du bruge denne på at god hovedrengøring. Det er for eksempel ikke så ofte, at man får rengjort køleskabet, og særligt i grøntsagsskuffen kan der samle sig meget skidt. Ovnen er også noget man tit forsømmer rengøringen af, da det kan være et stor projekt at få alle de brændte madrester af den og pladerne. Det kan altså være en god ide at få ordnet disse opgaver, for at have et lækkert og rent hus til endnu et år.