Det moderne badeværelse leger med lyset

Når det handler om belysningen i vores hjem, så har denne længe blot været en praktisk ting. Det betyder, at vi ikke har tillagt den stor opmærksomhed, men blot behøvet den, når mørket faldt på. Heldigvis er det noget, der har ændret sig, og belysningen er nu blevet en vigtig del af den måde, vi vælger at indrette os på.

Lyset kan nemlig bidrage med noget kunstnerisk og noget æstetisk i sig selv, og derfor kan det også udgør den sidste detalje og det element, der fuldender et rum.

Brug spejle med lys

Og særligt når det kommer til badeværelset, er lyset noget, som du bør lege med.

Her er der nemlig en særlig tendens, der vinder ind. Og det er spejle med lys på badeværelse. Det vil sige, at i stedet for at have et spejl, der oplyses ovenfra, så du kan se dig selv klart og tydeligt, så kan lyset nu blive sendt ud fra rammen i spejlet. Det giver dig et mere naturligt lys, og samtidig vil du også opleve, at dit badeværelse straks vil synes mere moderne og stilrent i sit udtryk.

Derfor er der ingen grund til et helt nyt badeværelse – spejlet kan gøre den store forskel.

Vælg et spejl med en yderligere funktionalitet

Hvis det er en forskel, som du også gerne vil opleve i dit badeværelse, så bør du tage et kig på det meget store udvalg af spejle med lys, som du kan finde for eksempel online. Her kan du blandt andet vælge mellem en masse forskellige forme – dog er det den runde og naturligheden i cirklen, der i dag synes populær, du kan finde spejle i forskellige størrelser, og du kan finde spejle med ekstra funktioner. Det kan for eksempel foruden lyset være en anti-dug funktion, hvilket også er rigtig praktisk på et badeværelse.